UASC demana a l’Ajuntament rigor i voluntat per fer complir les ordenances municipals.

Enviat per stcugat2 el Dm, 21/08/2012 - 16:47

Les ordenances municipals són eines per millorar la convivència ciutadana i  no fer-les complir suposa un abandonament de les responsabilitats dels nostres governants municipals.
El 5 de setembre de l’any passat UASC denunciava  l’estat lamentable de brutícia, de tot tipus, que podem trobar els voltants del contenidors d’escombraries degut principalment a l’incivisme de molta gent. També vàrem aportar diferents mesures per millorar aquesta situació i ja exigíem el compliment de les ordenances. A dia d’avui res ha canviat i la brutícia augmenta dia a dia.
En els darrers mesos, veïns de Sant Cugat, centre i districtes, han denunciat el soroll dels camions de recollida d’escombraries en horaris no permesos per l’ordenança de sorolls de la nostra ciutat.  Des de les dues de la nit o a dos quarts de set de la matinada, per exemple.
En aquest cas encara és més difícil de justificar ja que es tracta d’un servei municipal subcontractat amb una empresa externa.
UASC entén que moltes vegades fer complir les ordenances amb el màxim rigor ,incloent sancions si s’escau, és incòmode però es tracta de vetllar per la qualitat de vida d’aquells veïns i veïnes que si son cívics.
Si us plau, no defugin les seves responsabilitats i actuïn decididament.
Jaume Massanés i Papell – UASC
Més informació: http://stcvo.wordpress.com/2011/09/05/augmenta-lincivisme-als-voltants-dels-contenidors/